, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Εξακόσιες υπογραφές για… περιφρούρηση του κεντρικότερου πεζόδρομου!

φωτο Σάββας Αυγητίδης
«Δεν υπάρχει καμία περίπολος της αστυνομίας. Έχουν μαζευτεί 600 υπογραφές κατοίκων και επαγγελματιών προς το δήμο και κανείς δεν κάνει απολύτως τίποτα…”
——
Τους βανδαλισμούς, τα μαχαιρώματα και την γενικότερη κατάσταση στον πεζόδρομο της Ικτίνου, περιέγραψε στον Alpha 96.5, ο Λευτέρης Γεωργιάδης, εκπαιδευτικός και καταστηματάρχης της περιοχής.
Κατά τις βραδινές ώρες μαζεύεται κόσμος που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και συγκεντρώνεται στην κορυφή της Ικτίνου, περιγράφει ο κ. Γεωργιάδης και τονίζει, «γίνεται ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από μαχαιρώματα, από φασαρίες, από βανδαλισμός επί των περιουσιών, τόσο του σχολείου, όσο των κατοίκων και των καταστηματαρχών».
«Δεν υπάρχει καμία περίπολος της αστυνομίας. Έχουν μαζευτεί 600 υπογραφές κατοίκων και επαγγελματιών προς το δήμο και κανείς δεν κάνει απολύτως τίποτα», τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας ότι μόνο, προσφάτως, αναδείχθηκε το θέμα, με αφορμή κάποια επεισόδια ξυλοδαρμού που έγιναν.
Tο πρόβλημα διογκώθηκε λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης στην περιοχή, υπογραμμίζει ο κ. Γεωργιάδης, αποδίδοντας μέρος της ευθύνης και στον δήμο που δεν πίεσε για την ύπαρξη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή (φωτο Σάββα Αυγητίδη – αρχείου)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.