, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ελπίδες για τον εξαφανισμένο Βαγγέλη: Τι λένε νέες Μαρτυρίες

 
Resizer
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη  ο οποίος είναι σπουδαστής στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης.
Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα bullying από μια ομάδα Κρητικών που του έκανε καψόνια… νέες  μαρτυρίες έγιναν γνωστές και δίνουν ελπίδες στην οικογένεια του, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φώντα Βρόσγο, υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες ερευνώνται και θέλουν τον Βαγγέλη να επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ένα κατάστημα που βρίσκεται ανάμεσα στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία.
160215113950_0871
Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το πρωί της Δευτέρας αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, ο οποίος αγνοείται εδώ και δέκα μέρες.
Έτσι, με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για την υπόθεση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, καθώς και μελών εθελοντικών οργανώσεων, στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους ξέρουν το παραμικρό να μιλήσουν, γιατί το κάθε λεπτό έχει σημασία, όταν μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή.
160215113950_0184
Το προφίλ του «μάγκα» της σχολής
Όπως φαίνεται ο Βαγγέλης βίωνε τον εκφοβισμό μέσα στη σχολή, ωστόσο δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτό στην οικογένεια του. Το μόνο που φέρεται να είχε αναφέρει στην μητέρα του ήταν ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τον παλαιό του συγκάτοικο. Άλλαξε δωμάτιο και οι γονείς του πίστεψαν ότι τα προβλήματα για εκείνον είχαν τελειώσει. Τα πράγματα ωστόσο ήταν διαφορετικά.
Σύμφωνα με τους συμφοιτητές του, ο Κρητικός και η παρέα του… συνέχισε να του φέρεται άσχημα, να τον χτυπάει, να του μιλάει άσχημα και να τον κοροϊδεύει μπροστά στους υπολοίπους.
160215113949_9467
Μπερδεμένες μαρτυρίες
Το κουβάρι περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με τις μαρτυρίες των πολιτών των Ιωαννίνων. Ένας οδηγός λεωφορείου υποστηρίζει ότι είδε τον Βαγγέλη να ανεβαίνει στο όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής, που εξαφανίστηκε, χωρίς όμως να θυμάται σε ποια στάση κατέβηκε.
Από την άλλη η μαγείρισσα της σχολής, η οποία παίρνει καθημερινά το λεωφορείο ισχυρίζεται πως δεν τον είδε, εκείνο το μεσημέρι, παρότι οι ώρες συμπίπτουν.
Παράλληλα, ερευνάται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που ήταν κοντά στον φούρνο, του οποίου ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι ο Βαγγέλης λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, πήρε κάτι από εκεί να φάει κι έφυγε.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.