, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΕΠΕΙΓΟΝ! Θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονου παιδιού… (ΦΩΤΟ)

aggelosΣε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 4χρονου αγοριού από την περιοχή της Νίκαιας. 
Ενας 57χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δήλωσε ότι έχει εξαφανιστεί ο μικρός Αγγελος, το παιδί της Ρωσίδας συντρόφου του.
Ο άνδρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η σύντροφός του, του έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο, αναφέροντάς του ότι το παιδί χάθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά. Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή χάνονται τα ίχνη και της 41χρονης γυναίκας.
aggelos2Έκκληση για βοήθεια και πληροφορίες απηύθυνε το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Twitter.
Το παιδάκι φοράει κίτρινο μπουφάν, ενώ έχει πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Όποιος γνωρίζει κάτι καλείται να καλέσει στα τηλέφωνα 116000 ή 100.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Στις 16/11/2015 στις 17:30 το απόγευμα, εξαφανίστηκε ο Άγγελος, 4 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος εγκαταλείφτηκε σε συρμό του τραίνου στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση την Κηφισιά.
Ο Άγγελος έχει ύψος 1,05 και βάρος 13 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε κίτρινο μπουφάν με μπλε μανίκια, μπλε φόρμα και γκρι αθλητικά παπούτσια.
Λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του και της πολύωρης παραμονής του παιδιού μακριά από το σπίτι του, είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του, καθώς η ζωή του πιθανά να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.