, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έπεσαν… δένδρα και κλαδιά λόγω βροχής!

 
Μουδανιών Θεσσαλονίκης, φωτο Σ. Αυγητίδης
Φωτορεπορτάζ Σάββας Αυγητίδης
Αρκούν λίγα μποφόρ και μερικές στάλες βροχής για να φέρουν τα πάνω κάτω στη Θεσσαλονίκη! Όταν δεν είναι βουλωμένα τα φρεάτια από σκουπίδια (για έλλειψη προσωπικού κάνει λόγο ο δήμος) τότε τα δένδρα των πεζοδρομίων “καταλήγουν” στους δρόμους!
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ι. Δραγούμη είχαμε τέτοια περιστατικά, στα οποία έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου και το απομάκρυνε, όπως και στην ύπαιθρο του νομού (βλ φωτο έξω από σχολείο της Αγίας Παρασκευής!)
Την ίδια ώρα και στην είσοδο της πόλης, από Χαλκιδική, κλαδιά δένδρου “κατέλαβαν” τη μια λωρίδα της Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (βλ φωτο)
Συνολικά η πυροσβεστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει δεχτεί μέχρι αυτή την ώρα επτά κλήσεις, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει.
Όπως πληροφορηθήκαμε, οι κλήσεις έγιναν κυρίως από περιοχές στη… δυτική Θεσσαλονίκη και αφορούσαν σε συμβάντα που προήλθαν από τον αέρα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί απαντλήσεις υδάτων Ελ. Καραβασίλη
Αγία Παρασκευή, φωτο Σάββας ΑυγητίδηςΜουδανιών Θεσσαλονίκης, φωτο Σ. Αυγητίδης
Nωρίτερα / φωτορεπορτάζ Σάββας Αυγητίδης
Σηματοδότης ξηλώθηκε από τη ξαφνική μπόρα, πριν από μία περίπου ώρα, αλλά χωρίς να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του, με αποτέλεσμα να δείχνει… ό,τι ναναι! Ο λόγος για το φανάρι στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου με Πολυτεχνείου που πλέον θέτει ως υποχρεωτική πορεία τον αντίθετο… μονόδρομο της οδού Τσιμισκή!
Όποιος πειστεί ότι θα πρέπει να στρίψει αριστερά, μάλλον θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη ενώ για τους διερχόμενους οδηγούς, οι εκπλήξεις μπορεί να είναι περισσότερες και πιο δυσάρεστες! Το karftisa.gr θα ενημερώσει την τροχαία για το συμβάν για να βάλει το σηματοδότη στη θέση του ή έστω να πάψει να δείχνει προς την αντίθετη και επικίνδυνη κατεύθυνση…

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Α΄Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, μας ενημέρωσαν πως έχουν λάβει γνώση για το συγκεκριμένο περιστατικό και έχουν ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ηλ. Μπούρμπουλας
fanari, φωτο Σάββας Αυγητίδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.