, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έπεσε από το μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα

 
le
Ένας 64χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, έπεσε χθες το απόγευμα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα του πρώτου ορόφου.
 Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, με το άκουσμα του εκκωφαντικού θορύβου, πετάχτηκε έξω η σύζυγός του για να δει τι συμβαίνει. Τότε βρέθηκε μπροστά σε μία φρικιαστική εικόνα, αφού είδε τον άνδρα της να είναι καρφωμένος επάνω κάγκελο του μπαλκονιού και το σώμα του να αιωρείται μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.
Ύστερα από μαραθώνια επιχείρηση και με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστεί χειρότερα ο άτυχος 64χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε έχοντας καρφωμένο στην κροταφική του χώρα ένα κομμάτι σίδερο από τα κάγκελα.
Παρά όμως τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.



 

#Tags: Λέσβος

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.