, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Επί ποδός… η Τροχαία

kinisi
Μπορεί ο καιρός να χάλασε αλλά όπως φάνηκε χθες, οι εκδρομείς δεν πτοήθηκαν εξαιτίας της βροχόπτωσης καθώς μέχρι τις 6 το απόγευμα πέρασαν 73.000 οχήματα από τα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας, αριθμός παρόμοιος με αυτόν της περσινής χρονιάς.
Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς η πληρότητα αγγίζει το 75% με 80%. Παρόμοια είναι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τις 22 Απριλίου, τρίτη ημέρα του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις. Δημοφιλέστεροι προορισμοί χαρακτηρίζονται το Παρίσι, η Αλεξανδρούπολη αλλά και τα Χανιά.
Η πληρότητα όσων αφορά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων, αγγίζει προς όλους τους προορισμούς το 100%. Να σημειωθεί πως προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα θα μπουν επιπλέον λεωφορεία, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην ελληνική περιφέρεια.
Παράλληλα σήμερα, είναι η τελευταία ημέρα που θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με τρένο όσοι επιθυμούν να επιλέξουν το συγκεκριμένο μέσο καθώς για τις επόμενες τρεις ημέρες τα τρένα του ΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα λόγω της τριήμερης απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Στους δρόμους βρίσκονται από χθες οι δυνάμεις της Τροχαίας κατά μήκος των  εθνικών οδών προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην μετακίνηση των εκδρομέων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.