, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Eπιδείνωση καιρού στη Θεσσαλονίκη…


Φωτο Σάββας Αυγητίδης / 18 – 1 – 2015 / Δρόμος Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού κατά τόπους να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα στο Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς /  eteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.