20:13, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στα δικαστήρια η Ιωάννα-Εμφανίστηκε και η κατηγορούμενη!

Απέναντι στους δικαστές και τους ενόρκους που θα κρίνουν τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, θα βρεθεί σήμερα 30/09 η Ιωάννα Παλιοσπύρου που με την κατάθεση της να ανοίγει  την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που προκάλεσε συγκίνηση σε χιλιάδες πολίτες.

Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για την απουσία της δράστιδος, η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Ιωάννα.

Για την παρουσία της κατηγορουμένης ενημέρωσαν την Ιωάννα οι συνήγοροι και η μητέρα της, λέγοντάς της: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο».

Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. Στο στιγμιότυπο η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Η δίκη αναμένεται πολύωρη και πιθανώς να μην τελειώσει σήμερα. Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει κάθε λεπτομέρεια της αποτρόπαιας επίθεσης.

Επίσης  δεχθεί ερωτήσεις και από την πλευρά των δικηγόρων της ώστε να διαλευκανθούν σε κάποια σημεία της υπόθεσης που δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σε ερωτήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι δικαστές όσο και οι ένορκοι για να αποφασίσουν επί της υπόθεσης.

Με την τελευταία τροποποίηση του ποινικού κώδικα, αν έχει τελειώσει η δίκη και ο κώδικας έχει ψηφιστεί, η κατηγορούμενη θα μείνει αντί για 5, 8 ή 9 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για την απουσία της δράστιδας, η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Ιωάννα

Πηγή: skai.gr