14:07, Παρασκευή
21 Ιανουαρίου 2022

Επιβεβαίωση των εγκάρδιων σχέσεων του ΟΑΣΘ με την Αρμενική Κοινότητα

Οι κ.κ. Μπεντρός Χαλατζιάν και Άκης Δαγκαζιάν, εκπρόσωποι της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος, αποδεχόμενοι την πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, επισκέφθηκαν την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, τα γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Από τη συζήτηση που έγινε, επιβεβαιώθηκαν οι εγκάρδιες σχέσεις τόσο του κ. Σκόδρα προσωπικά, όσο και ευρύτερα του ΟΑΣΘ με τους Αρμένιους συμπολίτες μας, γεγονός που αποδείχθηκε από την άμεση αντίδραση του Οργανισμού στο πρόσφατο, ατυχές συμβάν, με την προπαγανδιστική διαφήμιση στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Ο κ. Σκόδρας επανέλαβε πως η διαφημιστική εκμετάλλευση στην εξωτερική πλευρά των λεωφορείων γίνεται, από το 2015, από ιδιωτική εταιρεία, με την οποία ο Οργανισμός έχει δεκαετή σύμβαση.

Οι κ.κ. Χαλατζιάν και Δαγκαζιάν εξέφρασαν στον κ. Σκόδρα την ικανοποίηση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος και ολόκληρης της Αρμενικής Κοινότητας, για την άμεση αντίδρασή του και τον ευχαρίστησαν θερμά.

#Tags: ΟΑΣΘ