, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έργα και… κίνηση στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης

PERIFEREIAKH 7
Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 (βλ φωτο Σάββα Αυγητίδη – www.e-photopress.blogspot.com)
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός επί της κεντρικής νησίδας θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» (Κ13) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10), με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 9.00’ το πρωί.
Επίσης εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και 424 ΓΣΝΕ (Κ5) και του ανισόπεδου κόμβου Νεάπολης – Ασβεστοχωρίου – Πεύκων (Κ6) με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Επίσης, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 6.00’ το πρωί. Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Να αναφέρουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα, τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων δεν είναι σημαντικά. Όσο όμως περνάει η ώρα και αυξάνεται η ροή των οχημάτων, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.