, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εργασίες ασφαλτόστρωσης από την Τετάρτη στην Τσιμισκή

asfaltostrwsh

Ξεκινούν από την Τετάρτη 25 Ιουνίου έως την Κυριακή 29 Ιουνίου -και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή στο τμήμα από την αρχή της οδού (πλατεία ΧΑΝΘ) έως την οδό Ι. Δραγούμη.

Οι εργασίες θα ξεκινούν  στις 6:30 π.μ. και θα εκτελεσθούν τμηματικά. Κάθε τμήμα του οδοστρώματος θα ολοκληρώνεται και θα παραδίδεται στην κυκλοφορία την ίδια μέρα μετά τις 8:οο μ.μ. και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την παρέλευση του απαιτούμενου χρόνου σκλήρυνσης του ασφαλτοτάπητα. Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας και δεν θα υπάρξει αποκλεισμός καμιάς διασταύρωσης.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης γίνονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις και αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων και σε οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κλπ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000 €, και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 m2 στις οδούς  Βασ. Όλγας,  Βασ. Γεωργίου, Εγνατία και Μητροπόλεως και Τσιμισκή όπου έχουν καταγραφεί επικίνδυνα σημεία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.