, Κυριακή
16 Μαρτίου 2025

search icon search icon

O δούρειος ίππος, οι εντάσεις και η… γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΘ

olth
Στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ ΑΕ, εισέβαλαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού. Μάλιστα, συμβολικά τοποθέτησαν τη λέξη ΤΑΙΠΕΔ πάνω σε έναν δούρειο ίππο.
Οι εργαζόμενοι, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ νωρίτερα, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι βουλευτές έπειτα από συνάντηση που είχαν, το πρωί με την διοίκηση θέλησαν να μιλήσουν με αντιπροσωπεία  των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν να είναι παρόν στη συνάντηση μόνο εκπρόσωποι τους και έτσι προκλήθηκε  ένταση και λεκτική αντιπαράθεση  μεταξύ εργαζομένων και των δυο βουλευτών, με αποτέλεσμα οι βουλευτές να αποχωρήσουν.
Η Φανή Γουργούρη, πρόεδρος των διοικητικών υπαλλήλων του ΟΛΘ, αναφερόμενη στις απεργιακές κινητοποιήσεις είπε στο karfitsa.gr ότι «θα το τραβήξουμε μέχρι να υπάρξει διασφάλιση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην συνέλευση έδωσε και η εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, Ελισάβετ Αργυροπούλου.
Φ. Βλαστού
taiped
olth3
13405297_10206398715746551_403141541_o (1)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.