Έριξαν μπάζα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα – Στο ΑΤ ο Δαρδαμανέλης

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, στο αστυνομικό τμήμα για τη ρίψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης είναι «αποφασισμένος μετά και τη μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιείται εδώ και  μήνες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε διαβούλευση το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για τον σχεδιασμό του πάρκου».

Ο Δαρδαμανέλης το πρωί επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, όπου κατέθεσε μήνυση κατά των υπευθύνων, για τη ρήψη μπάζων στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες και έγινε αντιληπτό από ανάρτηση δημότη στο διαδίκτυο. Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης δεν έκρυψε την οργή του για την ανευθυνότητα που επέδειξαν οι υπαίτιοι.

«Για το πάρκο αυτό εργαζόμαστε σκληρά να το κρατήσουμε καθαρό και να το απολαμβάνουν οι Καλαμαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες. Είναι ο χώρος εξόρμησης  πολλών οικογενειών, ο χώρος άθλησης μικρών και μεγάλων, το μέρος που έδωσε σε όλους διέξοδο εν μέσω καραντίνας. Το Κόδρα πρέπει όλοι να το σεβόμαστε και να το προσέχουμε και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού Δήμος και εθελοντές. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν ασυνείδητο να το καταντήσει χωματερή, γιατί έτσι τον βολεύει», δήλωσε ο Δαρδαμανέλης.

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.