, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Έσπασε τρία αυτοκίνητα για να πάρει μερικά κέρματα!

ImageHandler (2)
 
«Χρέωσε» τους ιδιοκτήτες τριών αυτοκινήτων με αρκετά μεγάλα ποσά που θα πρέπει να καταβάλλουν για να πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσε, ένας μικροκακοποιός ο οποίος έσπαζε με πέτρα τα τζάμια χωρίς καν να ξέρει αν στο εσωτερικό τους υπήρχε κάτι αξίας για να κλέψει!
Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Βόλου από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, λίγες ώρες αφ’ ότου είχε προκαλέσει φθορές σε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα χωρίς να αρπάξει περισσότερα από μερικά… κέρματα! Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για κλοπές, φθορές ξένης περιουσίας και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
*** Λίγα μέτρα πρόλαβε να κάνει με το ποδήλατο που είχε κλέψει λίγη ώρα πριν από έναν 39χρονο σε περιοχή της Χαλκίδας ο 35χρονος δράστης! Σχεδόν αμέσως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ το ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.