, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έβαλαν βόμβα σε αυτοκίνητο διεθύντριας φυλακών…

αστυνομία-σύλληψη-μαφία

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Δάφνη, από την οποία καταστράφηκε ένα αυτοκίνητο ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδους 3 και το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.  Ο ισχυρός κρότος «πέταξε» από τα κρεβάτια τούς κατοίκους της περιοχής αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής από την αστυνομία, από την έκρηξη δεν προκλήθηκε τραυματισμός

Η αστυνομία είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους αφού της επίθεσης προηγήθηκε τηλεφώνημα σε δύο μέσα ενημέρωσης (στην ιστοσελίδα Zougla.gr και στην τηλεόραση του Antenna). Οι κλήσεις έγιναν στις 04.15 και οι άγνωστοι ανέφεραν ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί βόμβα στη Δάφνη, στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας. 

Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους. Υστερα από περίπου 25 λεπτά, στις 04.40, εξερράγη η βόμβα. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη κάτω από όχημα μάρκας BMW, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΖΜ 1551.  Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού. Ζοugla, tanea.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.