, Δευτέρα
24 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Φρικτός θάνατος στις φλόγες για παιδί με ειδικές ανάγκες! (φωτο-video)

Ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες, έχασε την ζωή του από πυρκαγιά που ξέσπασε στις εργατικές κατοικίες Ιτεών στη Πάτρα.
Το μικρό αγόρι είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.Δεν έχει διευκρινιστεί πως ξεκίνησε η μοιραία πυρκαγιά. Το αγοράκι βρέθηκε απανθρακωμένο κάτω από το κρεβάτι.
Εγκαύματα έπαθε ο παππούς του παιδιού ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και αστυνομικός που εισέπνευσε καπνό.Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε.
“Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή… Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο”, λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι.
patra


Patrastimes.gr

#Tags: Πάτρα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.