, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Φρούριο» το ορφανοτροφείο μετά την επέμβαση της αστυνομίας(φωτό)

orfanotrofeio8

Του Λευτέρη Ζαβλιάρη

Ισχυρή αστυνομική δύναμη παραμένει στο χώρο της, πρώην πλέον, κατάληψης του «Ορφανοτροφείου», καθώς ο φόβος επανακατάληψης του χώρου παραμένει ορατός, με νωπές της μνήμες της «Βίλα Αμαλία».

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα ευρήματα που εντόπισαν στο κτήριο οι αστυνομικές δυνάμεις. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στους υπολογιστές που βρέθηκαν, καθώς το υλικό μπορεί να ρίξει φως στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης για υποθέσεις που αφορούν τη δράση αντιεξουσιαστικών ομάδων.

Προβληματισμός υπάρχει φυσικά και για τα όπλο τις μεταλλικές βολίδες και τα φιαλίδια που βρέθηκαν,τα οποία και αυτά θα εξεταστούν εξονυχιστικά.

Επίσης, πληροφορίες για τη δράση των έξι Ελλήνων και του ενός Κουβανού που συνελήφθησαν αναμένονται από την προανάκριση. Στο χώρο βρέθηκαν επίσης και μηχανές μεγάλου κυβισμού, οι οποίες δεν έχει διαπιστωθεί εάν είναι κλεμμένες και σε τι ακριβώς τις χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες

orfanotrofeio9orfanotrofeio7orfanotrofeio6orfanotrofeio5orfanotrofeio4orfanotrofeio3orfanotrofeio2orfanotrofeio1

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.