, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιατί έπνιξε την 37χρονη ο άντρας της; "Δεν το άντεχα…" (ΒΙΝΤΕΟ)

velventoΚυνική είναι η κατάθεση του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία βρέθηκε τελικά δολοφονημένη σε χωράφι στο Βελβεντό Κοζάνης. Ο άντρας της άτυχης γυναίκας, ο οποίος συνελήφθη ως ο δράστης του εγκλήματος, ομολόγησε –σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece – στους αστυνομικούς: «Ήθελε να χωρίσουμε. Εγώ δεν το άντεχα γιατί πίστευα ότι δεν είχε λόγο να με χωρίσει. Θόλωσα εκείνη τη μέρα. Την έπνιξα. Έπεσε νεκρή και την έθαψα στο χωράφι».
Το τραγικό είναι ότι μέχρι χθες, Τρίτη, ο 40χρονος συζυγοκτόνος συμμετείχε στις έρευνες και δήλωνε συντετριμμένος από την εξαφάνιση της γυναίκας του. «Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα», δήλωνε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στο Βελβεντό Κοζάνης υπάρχουν πλέον ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς συγγενείς του θύματος βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κρατείται ο δράστης. Αρκετός είναι ο κόσμος και έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων…
Τα ψέματα αποκαλύφθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τη ψυχραιμία του συζύγου, ενώ εντόπισαν αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Ήξεραν άλλωστε ότι το ζευγάρι είχε αρκετούς καυγάδες πριν την εξαφάνιση. Έτσι, επικέντρωσαν τις έρευνές τους στα χωράφια της οικογένειας της 37χρονης Ανθής μέχρι που σήμερα το πρωί εντόπισαν το πτώμα της.
Διαβάστε ακόμη:

Τραγικό τέλος για την 37χρονη από το Βελβεντό – Βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.