Γιατί οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο εννιά άτομα στη Θεσσαλονίκη!

police
Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, στο Νομό Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα και βεβαιώθηκαν δύο (2) πταισματικές παραβάσεις.
Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
  • (5) αλλοδαπούς, οι οποίοι είτε έκαναν χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, είτε στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
  • (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν (111) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (192) ευρώ, προερχόμενα από πώληση λαθραίων τσιγάρων.
  • Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν από πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν σε βάρος (2) γυναικών, παραβάσεις του Νόμου περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.