, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιατί συνελήφθησαν περισσότερα από 60 άτομα στη Θεσσαλονίκη;

astynomia
Μέσα σε ένα μόνο 24ωρο συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης 61 άτομα για πλαστά έγγραφα αλλά και εκκρεμείς αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, οι εντατικοί έλεγχοι, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφαλείας, Αλλοδαπών και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό μη νόμιμων αλλοδαπών, καθώς και για τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν:  54 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια ή κατείχαν και υπεδείκνυαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Επίσης, χειροπέδες μπήκαν σε 7 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 56χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μια 1 απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο 2 ετών και ενός 1 μηνός, για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.