Γιώργος Καραϊβάζ – «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα» – Συγκλονίζει η συνέντευξη του Δημήτρη Καραϊβάζ(vid)

Οκτώ μήνες συμπληρώνονται από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με 10 σφαίρες, και ο γιος του Δημήτρης μίλησε στο Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου

«Ήθελε να διασκεδάζει, να τρώει καλό φαγητό, να πίνει λευκό κρασί, να πηγαίνει διακοπές και το άλλο πράγμα που αγαπούσε ήταν να βοηθάει κόσμο και ήταν δημοσιογράφος γιατί πίστευε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθάει κόσμο», λέει ο γιος του.

«Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα»

Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές εντόπισαν σε κάμερες ασφαλείας τους εκτελεστές τόσο πριν τη δολοφονία όσο και κατά τη διαφυγή τους μαύρο σκούτερ, δεν βρέθηκε ποτέ, με τα ευρήματα που αφήσαν πίσω τους οι πληρωμένοι να δολοφόνοι να είναι ελάχιστα.

«Αυτό που σκότωσε τον πατερά μου ήταν τα συστημικά προβλήματα που προσπαθούσε να πολεμήσει και όπως είπα και πριν ήταν σε λίστα συμβολαίων θανάτου και στο παρελθόν δεν ήταν η πρώτη φορά. Άρα ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του πατέρα μου, οι εκτελεστές και το όπλο που χρησιμοποιήθηκαν δεν ήταν τα μόνα στην εκτέλεση».

Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ κατευθύνουν την ερευνά προς την ελληνική «μαφία», με τους αρμόδιους αξιωματικούς να θεωρούν εξαιρετικά πιθανόν να δόθηκε από εκεί η εντολή για τη δολοφονία.

«Ήταν σε λίστες συμβολαίων θανάτου στο παρελθόν από τρομοκρατικές οργανώσεις και από μαφιόζους. Αλλά αυτήν τη φορά κανείς δεν τον είχε απειλήσει, κανείς δεν είχε προσπαθήσει να τον τρομάξει, πράγμα που είχε γίνει στο παρελθόν, ήταν περισσότερο ένα πισώπλατο χτύπημα».

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχε σταλεί το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ το οποίο όμως έχει υποστεί σημαντικές φθορές κατά την επίθεση.

Πηγή: Megatv.com