, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιορτή γυμναστικής της Θεσσαλονίκης θα ενώσει όλη την Ελλάδα!

gymnastiki
Περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες και ομάδες από όλη την Ελλάδα,  θα πάρουν μέρος στο 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης,με σκοπό την προβολή και τη στήριξη της άσκησης.
Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ Γυμναστικής θα πραγματοπιηθεί το τριήμερο 15, 16 και 17 Μαΐου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ., σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.).
Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της άσκησης καθώς και της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε ανθρώπους από όλες τις περιοχές της χώρας.
Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 125 προγράμματα, ενώ οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 2.000 και οι θεατές τους 5.000. Συγκεκριμένα, θα πάρουν μέρος ομάδες με προγράμματα ασκήσεων ενόργανης, τζαζ, αεροβικής, χορού και ρυθμικής ακροβατικής γυμναστικής από όλη την Ελλάδα.
Επίσης, την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία τριάθλου, πρωτοτυπίας και καλύτερης χορογραφίας.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.