, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γιος του βοσκού των Ιμίων ο 54χρονος ψαράς που έχασε τη ζωή του στην Κεφαλονιά

O 54χρονος άνδρας, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του, στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γέρο Γόμπου και Λαγκαδάκια Ληξουρίου, ήταν ο γιος του βοσκού των Ιμιών, Γιάννης Βεζυρόπουλος, επαγγελματίας ψαράς, από την περιοχή των Δωδεκανήσων.

Βάσει πληροφοριών του inkefalonia.gr, ο άτυχος άνδρας ψάρευε μέσα στην θάλασσα, ενώ πάνω στο καΐκι ήταν ένας συνάδελφός του, ο οποίος ήταν και αυτός που τον είδε να επιπλέει ξαφνικά χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως, ο άνδρας που βρισκόταν πάνω στο σκάφος ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Βεζυρόπουλος, είχε ξεκινήσει από την Κάλυμνο προκειμένου να φτάσει στο Ιόνιο Πέλαγος και να ψαρέψει. Πριν φτάσει στο νησί της Κεφαλονιάς βρισκόταν στην περιοχή του Λαυρίου.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο 54χρονος ριψοκίνδυνος ψαράς, έπεσε για άλλη μια φορά στον βυθό της θάλασσας με τον εξοπλισμό του προκειμένου να ψαρέψει.

Ο 22χρονος βοηθός του, που ήταν το δεξί του χέρι, περίπου στις 12 το μεσημέρι είδε το σώμα του δύτη να επιπλέει στο νερό. Αμέσως ο νεαρός ειδοποίησε την Λιμενική Υπηρεσία όπου άμεσα εντόπισαν το καΐκι και περισυνέλεξαν την σωρό του Γιάννη Βεζυρόπουλου.

Επισημαίνεται, πως ο 54χρονος επαγγελματίας ψαράς, βρισκόταν στον βυθό της περιοχής μεταξύ του Γέρο Γόμπου και Λαγκαδάκια Ληξουρίου με συσκευή κομπρεσέρ, προκειμένου να έχει το οξυγόνο που χρειάζεται.

Το Λιμεναρχείο Κεφαλοννιάς, ερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ η νεκροψία που έχει παραγγελθεί θα δείξει τα αίτια του θανάτου του 54χρονου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.