Γλίξμπουργκ: Με απασχολούν οι μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κυπριακό ΡΙΚ, ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ. Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος ο κ. Γλίξμπουργκ κλήθηκε να σχολιάσει τα περί σχέσης του με την ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Ο τέως βασιλιάς σχολίασε πως είναι «καταπληκτική ηθοποιό και άνθρωπο» και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «έλεγαν τότε ότι υπάρχει ένα τούνελ από τα Ανάκτορα που βγαίνει στο σπίτι της. Και απαντούσα εγώ: “Αν παραδεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το τούνελ και η Αλίκη αποφασίσει να αλλάξει σπίτι, θα πρέπει να αλλάξουμε το τούνελ;”».  Παραδέχθηκε ωστόσο ότι είχε επισκεφθεί τα στούντιο της Φίνος Φιλμ, αν και όταν ρωτήθηκε για το αν ήταν ένας νεανικός έρωτας, γέλασε αμήχανα και είπε «δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε».
Ο Κωνσταντίνος Γλιξμπουργκ προσπάθησε να εμφανιστεί ως «ήρωας» αφού είναι πως «Αν δεν όρκιζα τη χούντα, θα γινόταν εμφύλιος».
Ο τέως βασιλιάς μίλησε για τη σχέση του με το Γεώργιο Παπανδρέου αποκαλύπτοντας πως «τον συμπαθούσα και οι σχέσεις μας ήταν άψογες. Ήταν μια σχέση παππού – εγγονού».
Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως τον απασολεί ιδιαίτερα η κρίση σημειώνοντας πως ότι «με απασχολούν πάρα πολύ οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Όσοι μου μιλάνε μου λένε “τι μέλλον θα έχει το παιδί μου;”. Και είναι σωστή ερώτηση».
Σε ερώτηση αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα τόνισε πως «Τι να παω να πω, ότι καλύτερη ήταν η βασιλεία και να γυρίσω; Όχι» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «θα επιστρέψω όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε μου πουν».