02:53, Κυριακή
14 Αυγούστου 2022

Η… αιτία του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και στη συνέχεια ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα. Κατά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκε ένα μαχαίρι, με εμφανή ίχνη αίματος και κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο πιστόλι, ενώ ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι και τα τρία θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα, κυρίως στην τραχηλική και θωρακική χώρα
Σύμφωνα με δηλώσεις συγγενών του θύματος  αλλά και του δράστη οι λόγοι… δεν ήταν οικονομικοί. Αντιθέτως το θύμα, όπως είπαν στις αστυνομικές αρχές, στήριζε οικονομικά τον δράστη αφού γνώριζε τις οικονομικές δυσκολίες που περνούσε!
Θείος της οικογένεας είπε χαρακτηριστικά ότι “ο δράστης δεν ήταν στα καλά του και από μικρός είχε προβλήματα, τον διακατείχε η ζήλια για την οικονομική κατάσταση για την οικογένεια και το σπιτι της αδερφής του”  είπαν στο oraiokastro24.grMάλιστα κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές οτι περίμενε ότι θα σκοτώσει κάποιον αλλά δεν φαντάζονταν ποτέ ότι αυτός θα ήταν ο ίδιος του ο…  12χρονος ανιψιός του!!!
Στην κοινωνία του Ωραιοκάστρου όπου διέμενε η άτυχη και τραγική οικογένεια αλλά και στη περιοχή Διοικητηρίου όπου είχαν το προποτζίδικο, όλοι οι συντοπίτες τους ειναι σοκαρισμένοι. Δεν μπορούν να δεχτούν το χαμό της οικογένειας με τόσο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο.
Η κηδεία της οικογένειας πιθανότατα θα γίνει την Δευτέρα