, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο του Φύσσα

dia

Όλη η Ελλάδα θέλει να γνωρίσει την γυναίκα, που έσπευσε στο πλευρό του 34χρονου.

Αγγελική, είναι το μικρό όνομα της γυναίκας αστυνομικού που βρήκε το θάρρος, όσο κάποιοι άλλοι … το συζητούσαν και το εξέταζαν, να σπεύσει στο σημείο όπου ο 45χρονος δράστης μαχαίρωνε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Όλοι αναζητούν την γυναίκα αυτή που έσπευσε στο πλευρό του την ώρα της δολοφονίας του και από χθες έχει γίνει σύμβολο ανθρωπιάς και καθήκοντος.

Η Αγγελική αντέδρασε άμεσα, χωρίς φόβο. Όχι μόνο πήγε καταπάνω στο σημείο της συμπλοκής αλλά προσπάθησε να δώσει και τις πρώτες βοήθειες στον Παύλο που ήδη βρισκόταν στο έδαφος μαχαιρωμένος στην καρδιά. Μαρτυρίες αναφέρουν πως αναφώνησε «όχι και μαχαίρι…».

Αυτή η γυναίκα που έγινε πρότυπο, εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη στους Έλληνες που από χθες μιλάνε για αυτήν με θαυμασμό, σχεδόν με δέος. Η αποκάλυψη του μικρού της ονόματος – Αγγελική – σήμερα έκανε πολλούς να χαμογελάσουν κάνοντας συνειρμούς με τη φράση φύλακας άγγελος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.