07:19, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Η Attica Bank στηρίζει το «3ο Run & Fun Grand Prix»

Attica-Bank-660x300
Τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης του ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ τόνισαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, πόλη εκκίνησης του Grand Prix, ο δήμαρχοςΓαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, η διοργανώτρια εταιρία, ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και οι εκπρόσωποι της Attica Bank (μέγας χορηγός) και του Action24.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή που το ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ ξεκινάει από το Δήμο Γαλατσίου» τόνισε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας πως «αυτή η εκδήλωση είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδείξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας και να κινητοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ως δημοτική αρχή υλοποιούμε το όραμα μας, ώστε να γίνει το Γαλάτσι ένας σημαντικός αθλητικός προορισμός».
Από τη πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ATTICA BANK Ηλίας Παπαλεξάνδρου, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Οι αγώνες δρόμου, όπως αυτοί που θα γίνουν στους πέντε δήμους, εμπεριέχουν και ένα μήνυμα πέρα από το ‘‘ευ αγωνίζεσθαι’’ και τα αθλητικά ιδεώδη. Είναι το μήνυμα του καθημερινού αγώνα που κάνουμε όλοι ο καθένας στον τομέα του. Η Attica Bank που στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια, έδωσε πρόσφατα έναν αγώνα και τον κέρδισε»
O Πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Πούλιος και προπονητής του αθλητικού συλλόγου Feel Good Sports Club κάλεσε όχι μόνο τους κατοίκους του Γαλατσίου αλλά και τους υπόλοιπους του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στο ‘‘Attica Bank 3ο Run & Fun Grand Prix’’ που θα διεξαχθεί στους Δήμους: Γαλατσίου (24 Ιανουαρίου), Πεύκης / Λυκόβρυσης (14 Φεβρουαρίου), Π. Φαλήρου (13 Μαρτίου), Πεντέλης (17 Απριλίου) και Αθηναίων (22 Μαΐου). Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα ‘‘τρέξτε για καλό σκοπό’’.