, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επόμενη ημέρα του χειρουργείου!

papagewrgopoulos

«Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του κ. Παπαγεωργόπουλου» αναφέρει η διοικήτρια του Γ.Ν. Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Μαρία Γιογκατζή στο karfitsa.gr και συμπληρώνει πως είναι άγνωστος ο χρόνος της δεύτερης επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Θα προηγηθεί ιατρικό συμβούλιο που θα εξετάσει όλα τα δεδομένα της πορείας της υγείας του.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που θεωρείται μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η χθεσινή αγγειοπλαστική επέμβαση Stent ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Καθημερινά τον τέως δήμαρχος επισκέπτονται στην Καρδιολογική Πτέρυγα η σύζυγός του Ελένη και παλιοί στενοί του συνεργάτες. Η κ. Παπαγεωργοπούλου περνά την πόρτα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» γύρω στις 14:00 το μεσημέρι και επισκέπτεται τον πρώην δήμαρχο για πέντε λεπτά (τόσο επιτρέπεται από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές) και στη συνέχεια ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του πρώην δημάρχου «τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά». Όπως λένε χαρακτηριστικά στο karfitsa.gr«το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγαλύτερο και από αυτό που έδειξαν ορισμένοι την περίοδο του δικαστηρίου. Έχουν πάρει τηλέφωνο παλιοί αντιδήμαρχοι, συναθλητές, υπουργού και βουλευτές».

Βαγγέλης Στολάκης 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.