, Δευτέρα
24 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Η επόμενη μέρα μετά την… επίθεση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

f4
Οι μπογιές στους τοίχους του δημαρχείου θυμίζουν ακόμη τη χθεσινή επίθεση μελών του «No Border» που εισέβαλαν στο κτήριο το πρωί της Πέμπτης και προκάλεσαν φθορές. (Δείτε εικόνες εδώ).
dimarxio1
Μετά από σχετικό αίτημα για 24ωρη φύλαξη, τα ΜΑΤ βρίσκονται περιμετρικά του κεντρικού κτηρίου. «Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο ως αναπληρώτριά του, θέλω να δηλώσω ότι, όπως συζητήθηκε και με τους Αντιδημάρχους και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, καταδικάζουμε απερίφραστα αυτήν την κίνηση, αυτό τον βανδαλισμό. Ήταν ένα περιστατικό το οποίο προκαλεί, δεδομένης της καταστροφής της δημοτικής περιουσίας αλλά και του γεγονότος ότι τη στιγμή που έλαβε χώρα ήταν μέσα στον χώρο συναλλασσόμενοι πολίτες αλλά και οι εργαζόμενοι», είπε σε δηλώσεις της η Καλυψώ Γούλα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).
B.ΣΤΟΛ. 
f2
 
f3

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.