, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η φωτογραφία του Αλ. Τσίπρα με τους κρατούμενους μαθητές


«Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα», είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στους μαθητές του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας, που λειτουργεί μέσα στις φυλακές Διαβατών, σημειώνοντας πως με την παρουσία του σήμερα εκεί θέλησε να στείλει ένα μήνυμα πως «κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να θεωρείται δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας, χωρίς δικαιώματα».
«Δεν θέλουμε να κρύψουμε κανέναν κάτω από το χαλί», ανέφερε χαρακτηριστικά στους μαθητές που είχαν για ώρα συζήτηση με τον κ. Τσίπρα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως, όπως ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που επισκέπτεται φυλακές.
Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την επίσκεψή του και λίγο πριν αποχωρήσει, οι μαθητές του ζήτησαν να βουν μια αναμνηστική φωτογραφία κι εκείνος δεν τους χάλασε το χατήρι.
tsipras_photo_mathites
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.