, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η λίστα με τα μηνύματα στα χέρια της ανακρίτριας

Λίστα με μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις παρέδωσε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η 24χρονη που κατήγγειλε ότι τη βίασαν ύστερα από πάρτι σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Αθανάσιος Ζιώγας μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, που έγινε παρουσία ψυχολόγου, η νεαρή «με ανοιχτό το πρόσωπο περιέγραψε τα περιστατικά, όσα κτηνώδη βίωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς». 

Η νεαρή επιβεβαίωσε όσα μέχρι τώρα είχε περιγράψει σε αστυνομία και ανακρίτρια, κατονόμασε τον 27χρονο που ήδη είχε συλληφθεί, όπως και έναν ακόμη νεαρό ότι ήταν μέσα στο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού και αναφέρθηκε εκτενώς στα μηνύματα και τις κλήσεις που έλαβε.  

Ο συνήγορός της κάλεσε τον κατηγορούμενο να κάνει ότι και η εντολέας του. «Η Γεωργία ένα παιδί μέσης οικογένειας με ανοιχτό πρόσωπο, έδωσε δυνατότητα να την κρίνουν. Να κάνει το ίδιο και ο κατηγορούμενος», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα άσκησε έντονη κριτική για την καθυστέρηση, όπως είπε, στην ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων. «Μια ολόκληρη χώρα περιμένει να βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να ζητηθούν εξηγήσεις», σημείωσε ο κ. Ζιώγας. 

Την ίδια ώρα στη δίωξη οργανωμένου εγκλήματος εξακολουθεί να βρίσκεται από το μεσημέρι ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, που συνδέεται με γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί νωρίτερα πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και στο πλαίσιο αυτό οδηγήθηκε στην αστυνομία.  

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.