, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η… «μάχη» του αμνοεριφίου στο Καπάνι Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

kapani4
«Πόλεμος» γίνεται από νωρίς το πρωί στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να ψάχνει τις καλύτερες τιμές για τα κρέατα που θα γεμίσουν το πασχαλινό τραπέζι και τους κράχτες των καταστημάτων να προσπαθούν να κερδίσουν τους καταναλωτές με κάθε τρόπο.
kapani
Οι τιμές σε αρνί και κατσίκι κυμαίνονται στα 6,00 ευρώ, ο κιμάς περίπου στα 4,50 ευρώ το κιλό, οι συκωταριές και η σπάλα στα 7,00 ευρώ και τα έντερα στα 3,80 ευρώ/ κιλό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο επαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Νικολόπουλο, οι τιμές είναι μειωμένες συγκριτικά με πέρυσι ενώ η κίνηση στο Καπάνι είναι αυξημένη από την Μεγάλη Τετάρτη. «Έχει αρκετό κόσμο και πιστεύω πως αύριο και μεθαύριο θα κορυφωθεί η κίνηση στην αγορά», λέει.
kapani3
Σήμερα η κεντρική κρεαταγορά της Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 9:00 το βράδυ, αύριο η αγορά θα λειτουργεί μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί μέχρι τις 18:00.
kreata
Όσοι δεν είναι λάτρεις του κατσικιού, επιλέγουν να ψωνίσουν κιμά, σπάλα, παντσέτες και λουκάνικα. Κατά κοινή ομολογία των καταναλωτών, οι τιμές είναι μειωμένες συγκριτικά με πέρυσι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι, ήδη από την Μεγάλη Τετάρτη. Όσο για το που θα… σουβλίσουν οι Θεσσαλονικείς, οι περισσότεροι απαντούν στο karfitsa.gr πως θα πάνε είτε στην Χαλκιδική είτε στα χωριά τους… έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ελ. Καραβασίλη 
Διαβάστε εδώ πόσο θα σας κοστίσει το πασχαλινό τραπέζι.
kreata2
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.