, Παρασκευή
21 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Η νύφη πήγε στον γάμο με τις πατερίτσες(ΦΩΤΟ)

590_7d7c4e662f30154230519e8c3726a007Είχαν προγραμματίσει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 8 Οκτωβρίου και το έκαναν, ωστόσο δεν έγινε ο προγραμματισμένος θρησκευτικός γάμος αλλά πολιτικός. Κι αυτό διότι η νύφη και κόρη του Δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, είχε ένα τροχαίο ατύχημα λίγο πριν από τον γάμο γεγονός που την ανάγκασε να αναβάλει τον γάμο στην εκκλησία. Πήγε όμως στο Δημαρχείο και μάλιστα με τις πατερίτσες.
Εκεί, το απόγευμα του Σαββάτου, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της ενώ ο Δήμαρχος και πατέρας της νύφης δήλωσε συγκινημένος που τους πάντρεψε ο ίδιος.
 

ekriti.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.