08:50, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Η ομπρέλα του ΟΤΕ, το συνεργείο και η πατέντα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

ote_patenta
Του Άρη Κουτσιούκη
Όρεξη να έχεις για δουλειά και θα βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις τα προβλήματα, ακόμα και τον κακό μας τον καιρό.
Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι εργαζόμενοι του συνεργείου αποκατάστασης λειτουργίας δικτύων του ΟΤΕ, που κλήθηκαν να επιδιορθώσουν μια βλάβη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και επιστράτευσαν μια πατέντα για να προστατευτούν από τη βροχή και τον αέρα και να μπορέσουν να τελειώσουν τη δουλειά τους χωρίς προβλήματα.
“Η υπηρεσία μας προμηθεύει με αυτή την ομπρέλα τύπου θαλάσσης και αδιάβροχο χοντρό νάιλον, αλλά έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να το στήσουμε για να μας προστατεύει από τη βροχή, γιατί σε κάποια στιγμή ο αέρας δυνάμωσε” λέει στο karfitsa.gr ένα από τα μέλη του συνεργείου. Έτσι έφτιαξαν αυτή  την… πατέντα και έβαλαν διάφορα αντικείμενα για να την στηρίξουν, με τους περαστικούς να τους κοιτάζουν με… περιέργεια, αφού κάτι τέτοιο δεν το βλέπουν συχνά και οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
ote_patenta3
Όπως λένε, η υπηρεσία τους χορηγεί και ένα αντίσκηνο, αλλά αυτό δεν μπορεί να στηθεί μέσα στις πόλεις, σε μικρούς χώρους, ανάμεσα στα παρκαρισμένα, όπως σε αυτή την περίπτωση και τότε επιστρατεύουν τη φαντασία τους. Μάλιστα, για να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους, έχουν αγοράσει από μόνοι τους σκαμπό και άλλα χρηστικά είδη.
ote_patenta4
ote_patenta5