, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πυρκαγιά απειλεί ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη! (ΦΩΤΟ)

 
Δεν πέτυχαν τελικά να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή Κομίτσα στη Χαλκιδική οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Η πυρκαγιά συνεχίζει ανεξέλεγκτη να κατακαίει δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις και το ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι έχει φτάσει κοντά σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή της Ουρανούπολης. Τα ξενοδοχεία απέχουν περίπου 1,5 χιλιόμετρο από την εστία της πυρκαγιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο της κατάσβεσης πραγματοποιείται τώρα μόνο από επίγεια μέσα, αφού σταμάτησαν λόγω νύχτας οι ρίψεις νερού από αέρος.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενημερώσει τις διοικήσεις των ξενοδοχείων να ετοιμαστούν για εκκένωση σε περίπτωση που χρειαστεί. Οι επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στις επόμενες ώρες αφού έχουν κοπάσει οι δυνατοί άνεμοι και τα πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε ύφεση.

 


φωτο από halkidikinews.gr
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.