, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η συνήγορος του γιου της ήταν απατεώνισσα!

komotini
 
Η λαχτάρα μιας ηλικιωμένης γυναίκας να δει το παιδί της να βγαίνει από τη φυλακή, «θόλωσε» το μυαλό της και δεν την άφησε να αντιληφθεί την οργανωμένη κομπίνα που της είχε στήσει ένα ζευγάρι απατεώνων, με «αιχμή του δόρατος» μια πονηρή γυναίκα που παρίστανε τη συνήγορο του γιου της!

Η αδίστακτη απατεώνισσα που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 85χρονη γυναίκα  στο σπίτι της στην Κομοτηνή, φάνηκε ότι γνώριζε πολλά για την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα έναν ανήλικο το οποίο είχε προκαλέσει ο γιος της με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί. Συστήθηκε ως συνήγορός του και την έπεισε ότι έπρεπε να καταβληθούν 10.000 ευρώ ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του παιδιού της. 

Η ηλικιωμένη απάντησε ότι τα χρήματά της τα είχε στην τράπεζα, αλλά η απατεώνισσα δεν ήταν… βιαστική! Την έπεισε να κάνει ανάληψη και της είπε ότι θα έστελνε κάποιον δικό της να παραλάβει τα χρήματα. Πράγματι, μετά από νέο τηλεφώνημά της, εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας που παρέλαβε τα 10.000 ευρώ. Μάταια, όμως, η άτυχη 85χρονη περίμενε να επιστρέψει ο γιος της! Όταν αποκαλύφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, κατέφυγε στην Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου ζευγαριού.

 Θύμα απάτης μέσω διαδικτύου έπεσε ένας άνδρας από τον Πύργο, που θέλησε να αγοράσει μια τηλεόραση την οποία βρήκε στις αγγελίες γνωστής ιστοσελίδας. Ο ιδιώτης που την πωλούσε, ζητούσε 300 ευρώ και δεν άργησαν να συμφωνήσουν. Το θύμα κατέθεσε τα χρήματα στην τράπεζα, αλλά τηλεόραση δεν… είδε και κατέφυγε στην Ασφάλεια Πύργου για να καταγγείλει την απάτη! Οι έρευνες για τον εντοπισμό του «πωλητή» βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν θα αργήσει να βρεθεί από τον λογαριασμό του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.