, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

"Η βία στο ίντερνετ δεν είναι παιχνίδι"

Το ποιοτικό θεατρικό έργο για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, «Chat Room_Η βία στο ίντερνετ δεν είναι παιχνίδι» του Edna Walsh παρουσιάζει σε δύο παραστάσεις ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.
Όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης του έργου Κωστής  Καπελώνης «Η παράσταση φωτίζεται από το σκηνικό, δεν υπάρχουν θεατρικά φώτα. Πρόκειται για ένα έργο που απευθύνεται όχι μόνο στους μαθητές αλλά και στους ίδιους τους γονείς, που ενδεχομένως… παρκάρουν τα παιδιά τους μπροστά από έναν υπολογιστή για να ησυχάσει το κεφάλι τους».
Με είσοδο ελεύθερη για το κοινό η παράσταση θα ανέβει πρώτα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί στην Αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης» στη Δημοτική Κοινότητα Χορτιάτη και θα επαναληφθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Δημαρχείο στο Πανόραμα.
Συντελεστές του έργου:
Μετάφραση: Εύα Οικονόμου – Βαμβακά, Αριάδνη Καβαλιέρου, Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνοθεσία – Φωτισμοί:  Κωστής  Καπελώνης
Παίζουν οι ηθοποιοί:  Έλιο Μπέϊκο, Βαγγέλης Μάγειρος, Ευτυχία Σπυριδάκη, Αγγελική Νοέα, Ρόζα Σταμούλη, Γιάννης Βαρβαρέσος
Σκηνικά:  Κατερίνα Σωτηρίου
Μουσική – video: Θάνος Καζαντζής
Βοηθός σκηνοθέτης:  Αλέξανδρος Κωχ
chatroom