, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η χήρα της Κοιλάδας ξεσπά: "Όλα ήταν σκηνοθετημένα…"

koiladaΣτις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η χήρα του καπετάνιου που βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Η 38χρονη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και αρνήθηκε πως έχει ομολογήσει το έγκλημα: «Τατιάνα με δεσμεύει ό,τι φέρει την υπογραφή μου. Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι φυσικά δεν έχω ομολογήσει σε κανέναν και τίποτα”, είπε.
Για το πως προέκυψε αυτή η ομολογία, η χήρα απάντησε: “Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσουμε από την Ασφάλεια Ναυπλίου, αυτοί ξέρουν καλύτερα, προφανώς ήταν πολύ καλά μελετημένη αυτή η υπόθεση”.
Για τις 19 ώρες της ανάκρισης, περιέγραψε: “Καθισμένη σε μία καρέκλα χωρίς νερό, μου έλεγαν διάφορα τα οποία δεν θέλω να ονοματίσω τώρα, διάφορα αυτά νομίζω ότι θα τα πούμε αργότερα και φυσικά εγώ είπα… δεν είμαι εγώ. Ψάξτε αλλού να βρείτε τον δολοφόνο. Τα ‘χουνε ετοιμάσει όλα καλά Τατιάνα. Ήταν μια πολύ καλά σκηνοθετημένη μέρα. Ξέρανε πολλά για μένα”.
“Εγώ είμαι αυτή που πάλευε να βρεθούν οι δολοφόνοι, αυτή που εξευτελίστηκε στα κανάλια, πολλά και διάφορα κι όμως είμαι εγώ αυτή που βρέθηκε εδώ, είμαι το θύμα της υπόθεσης και το πιο μεγάλο θύμα απ’ όλο αυτό είναι το παιδί μου, που είχε μία μάνα και έναν πατέρα που πραγματικά, Τατιάνα, την λάτρευε, ήταν η ίδια του η καρδιά.
Ανάπνεε γι’ αυτήν και δεν έχει τώρα, ούτε πατέρα και τον έχουν δολοφονήσει και δεν έχει ούτε και μάνα, γιατί η μάνα είναι στον Κορυδαλλό”, είπε η 38χρονη.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.