, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης (video – φωτο)

syndesmos-ota-giorti

του Αλέξη Αλεξιάδη

Εκατοντάδες μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης «Ζωγραφίζω ένα περιβάλλον γεμάτο Χριστούγεννα», ο οποίος ολοκληρώθηκε σήμερα με την βράβευση των καλύτερων ζωγραφιών.

Στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ΟΤΑ Μιχάλης Γεράνης που παρέδωσε τα βραβεία στους μαθητές, σημείωσε πως με την πρωτοβουλία που πήρε ο Σύνδεσμος, προσπάθησε να δει μέσα από τα μάτια των παιδιών, ένα διαφορετικό περιβάλλον για το μέλλον. “Επενδύουμε στους πολίτες από μικρά παιδιά και θα δούμε τα αποτελέσματα στο μέλλον” τόνισε ο κ. Γεράνης.

Από την πλευρά του ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Καρατάσιος, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, επισήμανε πως η πρωτοβουλία αυτή, είναι μια καλή ευκαιρία, πέρα από τη στείρα γνώση των γνωστικών αντικειμένων μέσα στις τάξεις,  να δοθεί στα παιδιά κάτι περισσότερο. “Να μάθουν τα παιδιά να έχουν μια διαφορετική στάση σε πρωταρχικά θέματα και κυρίως στο περιβάλλον” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσαν οι κ. Γεράνης και Καρατάσιος και στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πάρτυ , στη διάρκεια του οποίου τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες μπαλονοκατασκευές, συμμετείχαν σε ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και χόρεψαν στους ρυθμούς των Γιορτών.

Δείτε και φωτογραφίες από την εκδήλωση και από μερικές από τις καλύτερες ζωγραφιές:

syndesmos-ota-giorti (11)

syndesmos-ota-giorti (10)

syndesmos-ota-giorti (9)

syndesmos-ota-giorti (8)

syndesmos-ota-giorti (7)

syndesmos-ota-giorti (6)

syndesmos-ota-giorti (5)

syndesmos-ota-giorti (4)

syndesmos-ota-giorti (3)

syndesmos-ota-giorti (2)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.