, Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ιατροδικαστής για Τέμπη: Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος ζωντανός

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως κάθε ώρα που περνά, μετά από την εθνική τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες συμπολίτες μας και ακόμη περισσότεροι να τραυματιστούν.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, μίλησε το πρωί στο Open και τόνισε πως στο νεκροτομείο αυτή τη στιγμή υπάρχουν 44 νεκροί και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη.

«Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, τα οποία δεν είναι γνωστό ακόμη εάν υπάρχουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα ή ενδεχομένως σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Και συνέχισε: «Ήδη έχει αποφασιστεί η ταυτοποίηση να γίνει με DNA σε όλες τις σορούς. Το DNA εξετάζεται από μια ειδική ομάδα της Αστυνομίας, ήδη έχει παρθεί βιολογικό υλικό και από τις σορούς και από τον σάκο με τα μέλη. Είναι αρκετές οι σοροί και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να βγουν τα αποτελέσματα».

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών είπε πως από το Γενικό Νοσοκομείο πήραν εξιτήριο 3 άτομα, 15 νοσηλεύονται και 2 είναι στην εντατική με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο Πανεπιστημιακό υπήρχαν 39 άτομα, έμειναν τελικά 25, εκ των οποίων οι 4 είναι στην Εντατική με κακώσεις και αναπνευστικά προβλήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.