, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ιατροδικαστής για τον θάνατο της Άννυ: Πέθανε από λήψη ηρωίνης από το στόμα!

anni
ην δική του εκδοχή για τον θάνατο της 4χρονης Άννυ έδωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά του πατέρα της, υπογραμμίζοντας ότι η μικρούλα πέθανε από οξεία εγκεφαλική καταστολή, την οποία υπέστη λόγω λήψης ηρωίνης από το στόμα!
Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής αντέκρουσε όσα κατέθεσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης και υποστήριξε ότι το κοριτσάκι πιθανότατα πέθανε από οξεία εγκεφαλική καταστολή που υπέστη λόγω λήψης ηρωίνης από το στόμα.
Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι από τα ευρήματα που έλαβε υπόψη του δεν συμπεραίνει ότι το κοριτσάκι είναι θύμα ανθρωποκτονίας, θέση που προκάλεσε σωρεία ερωτήσεων από έδρας, με την εισαγγελέα να λέει «σηκώνω τα χέρια ψηλά» και να τονίζει στον μάρτυρα ότι κάνει «λογικά άλματα».
Η στιχομυθία ανάμεσα στον εισαγγελέα και τον εντεταλμένο ιατροδικαστή έχει ως εξής:
Εισαγγελέας: Ποια ευρήματα σας οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό, ότι το παιδί κατέληξε συνεπεία παθολογικών αιτίων; Κάνετε λογικά άλματα, αυτό που λέτε είναι αυτό που ψάχνει το δικαστήριο, αν είναι έτσι εμείς να πάμε σπίτια μας.
Ιατροδικαστής: Έλαβα υπόψη μου τα στοιχεία.
 
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.