, Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα

kairos
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
 
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
 
Πηγή: meteo.gr