Ιρανός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια από τη Συρία στα Γιαννιτσά

prosfugesΓια ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 6 και 7 ετών, από τη Συρία κατηγορείται 18χρονος Ιρανός. Ο 18χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα πρώην δημοτικά σφαγεία Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασμένη Κυριακή σε χώρους του κέντρου και συγκεκριμένα στις τουαλέτες. Τα δύο προσφυγόπουλα είναι αδελφές και μένουν στο κέντρο με τον πατέρα τους. Φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνεχεία στην Αστυνομία.
Ύστερα από κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκε ο 18χρονος Ιρανός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Στην περίπτωση του, αναμένεται να εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, οι δύο ανήλικες αδελφές εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο, όπως επίσης από ιατροδικαστή, με τον τελευταίο να μην διαπιστώνει σημάδια σεξουαλικής πράξης στα κορμιά των κοριτσιών.