11:13, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

«Ήθελε να με βλάψει»: Φορτισμένη η 30χρονη στη δίκη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η 30χρονη που έπεσε θύμα revenge porn από τον πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κοπέλα δήλωσε ότι ο Παναγιωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη της και πως είχε σκοπό να την βλάψει.

Επιπλέον, ποτέ δεν έδειξε εμπράκτως την μετάνοιά του για όσα έκανε ούτε προσπάθησε να επανορθώσει.

«Ουδέποτε ο κατηγορούμενος δεν με αποκατέστησε με κανένα τρόπο, ούτε έδειξε εμπράκτως την μετάνοια του για όσα έκανε ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι υπήρχε νομική διαδικασία σε βάρος του. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα», φέρεται να δήλωσε.

Ο Παναγιωτόπουλος, που δεν πήγε στο δικαστήριο, ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του διά του δικηγόρου του και πρόσθεσε πως έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

Το αίτημα της πλευρά της καταγγέλλουσας να παραπεμφεί για κακουργηματική παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατά συρροή, δηλαδή να παραπεμφθεί σε Κακουργιοδικείο, δεν έγινε δεκτό.

Ο πρώην παρουσιαστής καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, εμφάνιση κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα στον τόπο κατοικίας του και απαγόρευση εξόδου από χώρα.