, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

“Καμπάνα” στον αρνητή πατέρα για την είσοδο στο σχολείο

Φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε ερήμην το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 37χρονο αρνητή πατέρα, που την Τρίτη απαίτησε να μπει το παιδί του στο σχολείο χωρίς σελφ τεστ και μάσκα. 

Ο 37χρονος αποχώρησε από το δικαστήριο καθώς δήλωσε στην αίθουσα ότι… έχει άρει την εξουσιοδότησή του και δεν αναγνωρίζει τη λειτουργία τωξ δικαστηρίων. Έτσι το Αυτόφωρο τον καταδίκασε ερήμην. Για παράνομη είσοδο σε δημόσια υπηρεσία και για έργω εξύβριση. Στο δικαστήριο κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου περιγράφοντας όσα έγιναν το πρωί της Τρίτης και λέγοντας ότι ο πατέρας απειλούσε τους εκπαιδευτικούς, ότι μαθητές αναστατώθηκαν και ορισμένοι έκλαιγαν τρομαγμένοι. 

Ο 37χρονος δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει ότι είναι κατηγορούμενος, επιμένοντας περί ανακλήσεων εκπροσώπησης, χωρίς να γίνει κατανοητός. Επίσης δεν αναγνώρισε το πρόστιμο που του επέβαλε η αστυνομία επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.