, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Καφέ-μπαρ στην Πιερία προσέφερε παράνομα «ροζ» υπηρεσίες

ierodouliΚάτι περισσότερο από… ποτά προσέφερε καφέ-μπαρ σε περιοχή της Πιερίας όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης σε αιφνιδιαστικό έλεγχο.
Ο 60χρονος υπεύθυνος του καταστήματος που συνελήφθη, διευκόλυνε αντί χρηματικού ποσού ερωτικές συνευρέσεις πελατών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μαγαζιού με μια 48χρονη υπάλληλο.
Σε βάρος της 48χρονης η οποία δεν διέθετε το απαιτούμενο πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για Νομοθεσία περί Εκδιδομένων Προσώπων.
Επίσης προέκυψε ότι ο 60χρονος καθώς και δύο ακόμη υπάλληλοι του καταστήματος, μια 31χρονη υπήκοος Νιγηρίας και μια 34χρονη υπήκοος Ουκρανίας που επίσης συνελήφθησαν, εργαζόταν στο κατάστημα χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από το Νόμο πιστοποιητικά υγείας.
Σημειώνεται ότι στην σχηματισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και η 55χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία κατά τη ώρα του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται.
Σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.