Καλαμαριά: Διέρρηξαν 13 καταστήματα!

diarriktes
Εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς! Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο νεαροί ημεδαποί. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης.
Ειδικότερα, τέλος στη δράση νεαρών διαρρηκτών έδωσαν περιπολούντες αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. στην Καλαμαριά, όταν τους συνέλαβαν κατόπιν αναζητήσεων και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από διάρρηξη εμπορικού καταστήματος της περιοχής.
Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 24 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για “Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής”.
Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί, επιβαίνοντας σε όχημα, προκειμένου να προσεγγίζουν γρηγορότερα τους στόχους τους, σε μικρό χρονικό διάστημα, διέρρηξαν τρείς εμπορικές επιχειρήσεις της Καλαμαριάς, ενώ όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2016 έως και χθες, διέρρηξαν συνολικά δεκατρία 13 καταστήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.