, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κατέληξε ο 64χρονος που πυροβολήθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Κατέληξε σήμερα το πρωί γύρω στις 7:30 ο 64χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά τον πυροβολισμό του μέσα στη μέση του δρόμου χτες στη Θεσσαλονίκη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
Θυμίζουμε πως χτες επικράτησε πανικός στο δημοτικό σχολείο έξω από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό, το οποίο ενδεχομένως οφείλεται σε προσωπικές διαφορές, όπως δήλωσε στο Karfitsa.gr ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Τι έγινε χτες το πρωί (της Έλενας Καραβασίλη)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, όπου άγνωστος πυροβόλησε έναν 64χρονο στη μέση του δρόμου! Τo περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κίμωνος 3 και Βαλτετσίου στην Κάτω Τούμπα. Σοκαρισμένοι οι περαστικοί είδαν τον ηλικιωμένο άντρα να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος…
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της αστυνομίας και το ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον 64χρονο στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με σοβαρά τραύματα στα πόδια. Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη.
Όπως δήλωσε στο karfitsa.gr ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κος. Νικόλαος Ζησιμόπουλος στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας που «χτενίζει» την περιοχή.
«Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και ενδεχομένως να έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων. Δε φαίνεται να πρόκειται για ληστεία ή οτιδήποτε άλλο. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της υπηρεσίας που ασχολείται».

Νωρίτερα:

Πανικός επικράτησε στο 80ο Δημοτικό Σχολείο στην Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν έναν 60χρονο στον δρόμο μπροστά από τις εγκαταστάσεις κι έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν, κι ενώ το σχολείο στην συμβολή των οδών Βαλτετσίου και Κίμωνος Βόγα λειτουργούσε κανονικά, με τα περισσότερα παιδιά να κάνουν μάθημα στις τάξεις τους και μερικά έξω για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, ακούστηκαν ξαφνικά πυροβολισμοί. Μερικοί δάσκαλοι αμέσως έτρεξαν στο σημείο και βρήκαν αιμόφυρτο έναν 60χρονο, τον οποίο είχαν πυροβολήσει στα πόδια μερικές φορές, άγνωστο για ποιον λόγο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ τα περισσότερα παιδιά τρομαγμένα είχαν κρυφτεί μέσα στο κτίριο. Λίγο αργότερα κατέφθασε και η αστυνομία, που ερευνά το περιστατικό, ενώ οι γονείς κλήθηκαν για να πάρουν τα παιδιά τους νωρίτερα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.