, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κατερίνη: Έβαλαν φωτιά σε ταβέρνα στους Νέους Πόρους

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που είχε εκδηλωθεί τον περασμένο Ιανουάριο σε οικογενειακή ταβέρνα στους Νέους Πόρους Πιερίας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομική έρευνα δύο άνδρες, 44 και 49 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οι ίδιοι, με τη χρήση εύφλεκτου υλικού προκάλεσαν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές ύψους 50.000 ευρώ, όπως κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Το ανακριτικό υλικό της Πυροσβεστικής διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των υπαιτίων. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, “χαρτογραφώντας” το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι φερόμενοι ως δράστες και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.

Οι δύο άνδρες, κάτοικοι Λάρισας, εξετάστηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, αρνούμενοι την εμπλοκή τους στην υπόθεση, για την οποία φαίνεται να δήλωσαν άγνοια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.