, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Καβάλα – «Σκωτσέζικο» ντους για νικητή του Τζόκερ – «Φίλοι» του του έκλεψαν το δελτίο

Από το high five της απόλυτης ευτυχίας το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν σε πρακτορείο πιστοποίησε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής, στην ψυχρολουσία λίγες ώρες μετά μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Το χρυσό δελτίο του Τζόκερ έκανε φτερά κι ο ίδιος βάζει την κάμερα του LIVE NEWS μέσα στο διαμέρισμα που ζει στην Καβάλα και εξηγεί όλα όσα έγιναν και πλέον καλείται να διαχειριστεί.

Αυτό που θυμάται είναι να ακουμπάει το τυχερό δελτίο πάνω σε ένα έπιπλο και στη συνέχεια να μπαίνουν στο σπίτι τρεις φίλοι που είχε καλέσει για να μοιραστούν τη χαρά του.

«Έπρεπε να το βάλω σε ασφαλές μέρος, αυτό ήταν το λάθος μου».

Όπως λέει ο Μάκης Ιορδανόπουλος, προχώρησε με τη γυναίκα στα ενδότερα του σπιτιού και οι δύο άντρες που τη συνόδευαν έμειναν πίσω.

«Ήταν δύο αυτοί και μια γυναίκα. Τους ρώτησα μετά αν το πήραν αυτοί, αλλά το αρνήθηκαν».

Το χρονικό

Όλα είχαν ξεκινήσει το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Ο κ. Ιορδανόπουλος συμπληρώνει ένα δελτίο, αξίας 2 ευρώ και λίγες ώρες μετά μαθαίνει ότι έχει κερδίσει 252.000 ευρώ στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

Με το «χρυσό» δελτίο στα χέρια πηγαίνει σε άλλο πρακτορείο το πρωί της Δευτέρας για να πιστοποιήσει την τύχη της ζωής του. Δίνει το δελτίο στον πράκτορα, εκείνος το περνάει στη μηχανή και αμέσως τηλεφωνεί στα κεντρικά του ΟΠΑΠ για να δηλώσει τα στοιχεία του υπερτυχερού, κάτι που ίσως αποδειχθεί σωτήριο στη συνέχεια.

Με το «χρυσό» δελτίο στα χέρια επιστρέφει στο σπίτι του και λίγες ώρες μετά υποδέχεται τους φίλους του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, συνειδητοποιεί πως το δελτίο έχει κάνει φτερά από το σπίτι.

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι στο τέλος θα καταφέρει να εισπράξει τα χρήματα, ο ίδιος παραμένει ανάστατος.

«Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία».

Ήδη έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί να προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Ο υπερτυχερός του Τζόκερ αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες να εισπράξει τα χρήματα, πάνω από 200.000 ευρώ καθαρά που, όπως λέει, θα του λύσουν μια για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα.

Πηγή: megatv.com